Wat zijn de voordelen van natuurlijke hondensnacks?
Wat zijn de voordelen van natuurlijke hondensnacks?

Je hond is je beste vriend en daar wil je natuurlijke het allerbeste voor! Het kiezen van gezonde hondensnacks is dan ook belangrijk voor de gezondheid van je hond. Maar wat zijn nou de voordelen van natuurlijke hondensnacks ten opzichte van de snacks die je in de supermarkt kunt kopen?

Gezonde ingrediënten

Natuurlijke hondensnacks bieden tal van voordelen ten opzichte van commerciële snacks. Een van de belangrijkste verschillen is de kwaliteit van de ingrediënten. De lekkernijen die je in de supermarkt kunt kopen zijn veelal gevuld met kunstmatige toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen, waar de natuurlijke snacks juist gemaakt zijn van echt vlees, groente en/of fruit.

Betere gezondheid van je hond

Net als bij lekkernijen voor mensen, zijn de snacks die je in de supermarkt koopt vaak gevuld met vulstoffen en lege calorieën. Voor honden die gevoelig zijn voor overgewicht, zijn dit geen goede snacks. Door te kiezen voor de natuurlijke variant, vermijd je overmatige calorieën en ongezonde ingrediënten en draag je bij aan een betere gezondheid van je huisdier.

Hypoallergeen

Zo’n 15% van de hondenallergieën zijn voedselallergieën. Dat betekent dat veel honden gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten in hondenvoer of snacks wat zich vaak uit in maag/darm klachten en huidproblemen. Hypoallergene (natuurlijke) snacks kunnen hier een oplossing voor zijn. Door te kiezen voor snacks met eenvoudige ingrediënten verminder je het risico op allergische reacties en houd je de spijsvertering van je hond in topconditie. En dat resulteert weer in een goede, glanzende vacht en een vrolijke hond!

Smaakvol

En dan mag als laatste nog benoemd worden dat de natuurlijke hondensnacks veel smaakvoller zijn voor je hond! Misschien herken je het wel: als je een gezonde traktatie uit de verpakking haalt, ruikt deze veel sterker dan een kauwbot die minder gezond is. Voor jou als baasje is dat soms wat minder prettig, maar je kunt je harige vriend daar niet blijer mee maken!

Gerelateerd Nieuws
0
Winkelwagen

Heb je vragen?

Email: info@happy-tails.nl