Top 5 gezonde kauwbotten voor honden
Top 5: Gezonde kauwsnacks voor je hond

Een heerlijke kauwsnack is een ware traktatie voor je harige vriend! Honden zijn namelijk van nature gek op kauwen en kauwen heeft ook nog eens een positief effect op je hond. Een lekkere kauwsnack is dan ook een echt feestje voor je huisdier!

Zo biedt een kauwsnack niet alleen vermaak voor je hond, maar het houdt de tanden ook schoon en het voorkomt tandsteen. Het kauwen stimuleert het tandvlees, vermindert tandplak en is dus een ideale oplossing voor een gezond gebit.
Maar ook verlaagd kauwen het stressniveau van je hond en voorkomt het destructief gedrag. Daarnaast zijn kauwsnacks ook nog eens rijk aan gezonde eiwitten en mineralen, dus een lekker en gezonde kauwsnack is voor veel honden een voedzaam en smakelijk tussendoortje die daarbij het welzijn van je lieve vriend verhoogd.

Gezonde en natuurlijke kauwsnacks zijn dan ook essentieel voor je vrolijke vriend, maar welke moet je nu kiezen?
We hebben een top 5 van gezonde kauwsnacks  voor je op een rijtje gezet:

Olijfhout natuurlijk kauwbot voor honden

Olijfhout: Een kauwbot van olijfhout is perfect voor honden die gek zijn op het kauwen van takken. Olijfhout splintert niet en dus kan je hond zich hier uren mee vermaken. Ook de unieke smaak van olijfhout is een ware traktatie voor je hond!


 Denta bone natuurlijke kauwsnack voor je hond voor een gezond gebit

Denta bone Forel en wilde kruiden: De denta bone in de smaak forel/wilde kruiden is gemaakt om het gebit van je hond te reinigen. Door de driehoeksvorm komt het bot op plekken die met een normale snack overgeslagen worden. Ideaal dus voor honden die een goede gebitsreiniging kunnen gebruiken.

 

Geitenoren met vacht natuurlijke kauwsnack voor honden

Geitenoren met vacht: Geitenoren zijn een heerlijke natuurlijke kauwsnack voor je hond. De haartjes van de geitenvacht zorgen daarnaast voor een natuurlijke reiniging van het spijverteringskanaal. Lekker en gezond dus!

Kamelenhuid natuurlijke kauwsnack voor je hond
Kamelenhuid: Kamelenhuid is een heerlijke kauwsnack voor je hond! Kameel is hypoallergeen en geschikt voor honden op dieet, perfect voor honden die gevoelig zijn voor allergieën en overgewicht.

Runderneus gezond kauwbot voor je hond
Gepofte runderneus: Het ziet er misschien een beetje gek uit, maar een gepofte runderneus is echt een gezonde traktatie voor je hond! De neus heeft een knapperige structuur en een ware traktatie voor je hond!
Gerelateerd Nieuws
0
Winkelwagen

Heb je vragen?

Email: info@happy-tails.nl